Werken bij S&L Zorg

Menslievende Zorg!

Ben je enthousiast, betrokken en heb je passie voor het vak? Wil je dagelijks jouw bijdrage leveren aan het bieden van goede zorg en ondersteuning voor onze cliënten? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Werken bij S&L Zorg betekent werken in een dynamische, professionele en relatief kleine zorgorganisatie. Het leuke is dat je precies weet waarom je je werk doet. Je kent de cliënten waarmee je werkt goed, maar ook de familie en vrienden. Je werkt intensief samen in een klein team en kunt bouwen en vertrouwen op je collega’s en de vrijwilligers die samen met jou het leven van onze cliënten mede bepalen. We werken bij S&L Zorg vanuit een liefdevolle en respectvolle benadering. We begeleiden en ondersteunen onze cliënten, en houden hierbij altijd Regie op eigen leven en Regie op eigen werk in ons achterhoofd.

Jij bent belangrijk!

Werken bij S&L Zorg betekent dat jij belangrijk bent! Onze cliënten rekenen op onze zorg, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dat kan best intensief zijn, maar de reacties (hoe klein soms ook) van onze cliënten op jouw inzet kunnen voor jou een forse beloning zijn.

De voordelen van klein

Met zo’n 650 medewerkers bieden we meer dan 350 cliënten dagelijks uitstekende zorg. Hoewel dat best een forse club met collega’s is, zijn we in de zorg een relatief kleine organisatie. Dat maakt ons als organisatie ontzettend flexibel en ambitieus. Jouw inzet en prestaties worden daardoor zeker opgemerkt en maken het verschil. Hierdoor is het mogelijk om op basis van jouw kunnen ook echt het maximale te bereiken!

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die meedenken, willen bouwen aan de ontwikkeling van onze cliënten en zichzelf willen ontwikkelen. Bekijk onze vacaturepagina  en kijk of dat er een geschikte vacature voor jou bij zit. Is er momenteel geen openstaande vacature die bij jou past? We plaatsen regelmatig nieuwe vacatures, dus kijk zeker nog een keer. Of stuur ons een open sollicitatie. Dit doe je via het formulier dat je vindt op onze vacaturepagina. Je weet maar nooit!

Wonen in België, werken in Nederland?

Bij S&L Zorg hebben we veel ervaring met medewerkers die in België wonen, maar bij ons in Nederland komen werken. De afstand is namelijk helemaal niet groot! Wil je meer informatie over hoe werken in Nederland in zijn werk gaat? Kijk dan eens op deze website. Twijfel, vragen? Neem dan zeker even contact met ons op via 088 777 7444 of info@slzorg.nl en vraag naar onze afdeling HR.

Typ hier uw zoekopdracht

X