Activiteiten 2020

– 10 september 2020 –

Donderdag 10 september is in zorgwijk Lambertijnenhof de beweegtuin geopend. De beweegtuin is speciaal voor onze bewoners en deelnemers gecreëerd, zodat ze actief buiten bezig kunnen zijn. De beweegtuin bestaat uit een multifunctioneel sportveld en een jeu-de-boulesbaan.

De beweegtuin is geopend vanwege het 30 en 25-jarig bestaan vorig jaar van de zorgwijken van S&L Zorg. S&L Zorg had de wens om de bewoners en deelnemers een mooi cadeau aan te bieden. Dit cadeau is mede gerealiseerd door de Stichting Vrienden van S&L Zorg.

De beweegtuin is geopend door onze bestuurder Marjolijne Lewis samen met Frank Claessens, voorzitter van de Stichting Vrienden van S&L Zorg. Dit deden ze door samen met de bewoners voor het eerst de jeu-de-boulesbaan te gebruiken. De jeu-de-boulesbaan is ook te gebruiken voor bezoekers van het terrein. Zo kunnen de bewoners bijvoorbeeld samen met buurtbewoners een potje jeu-de-boules spelen.

In zorgwijk Sterrebos in Roosendaal wordt ook een beweegtuin aangelegd. Deze tuin heeft ook een jeu-de-boules-baan en verschillende speeltoestellen. Deze zal binnenkort ook worden geopend.

opening-beweegtuin-lambertijnenhof-1

– 4 maart 2020 –

Het bestuur heeft voor 2020 ten behoeve van het verkrijgen van financiële middelende volgende activiteiten gepland:

  • Opzetten van een club van 100
  • Een tandemfietstocht
  • Een golfevenement

lancering website

Lancering website Stichting Vrienden van S&L Zorg

– 13 november 2019

Bij de aftrap van het Jubileum Symposium van S&L Zorg i.v.m. het 30-jarig bestaan, onthulden de voorzitters van de besturen van de Stichting S&L Zorg en de Stichting Vrienden van S&L Zorg gezamenlijk de website. Vanaf vandaag is de Stichting te vinden op de website: www.slzorg.nl/vrienden

Stempel notaris

Oprichting Stichting Vrienden van S&L Zorg

– 2 mei 2019 –

Het is  een feit de Stichting Vrienden van S&L Zorg is vandaag officieel opgericht! Frank Claessens (tevens lid raad van toezicht S&L Zorg), Guust Dietze (tevens lid centrale cliëntenraad S&L Zorg), Albert Rommers en Jan Mol verschenen vandaag voor notaris Mr. J.H.P De Breet om de akte te tekenen.

Eerste plan voor een stichting

-juli 2018 –

Mede aangejaagd door de raad van toezicht is een eerste plan opgeleverd om te komen tot een Stichting Vrienden van S&L Zorg. Het is al langer een wens van de Stichting S&L Zorg om vrienden te hebben die gepassioneerd en gestructureerd gaan investeren in extra’s voor mensen met een verstandelijke beperking. Met een kleine groep wordt nu doorgewerkt om te komen tot een daadwerkelijke stichting met een eigen bestuur.

Typ hier uw zoekopdracht

X