KUNST&ZO

Galerie en atelier, met unieke kunst!

logo-kunstenzo-voor-web

Wij zijn cliënten van S&L Zorg. Onze passie is kunst maken.

Onze inspiratie halen we uit de wereld om ons heen, de dingen die we meemaken. Regelmatig werken we in opdracht, dan diepen we een thema uit en maken een kunstwerk ‘op maat’.

KUNST&ZO is een galerie & atelier waar mensen met een verstandelijke beperking werken. Ze ontwerpen en maken prachtige schilderijen en keramische objecten.

Atelier, galerie en uitleen

Je kunt de kunstenaars echt aan het werk zien. Ze vinden de aandacht en het directe contact met klanten erg fijn. Hun kunstwerk is hun taal, hen daarin (h)erkennen, geeft voldoening. Als je een donatie doet aan de dagbesteding van S&L Zorg, krijg je altijd een mooi kunstwerk cadeau! Jouw donatie wordt meteen geïnvesteerd in de dagbestedingsprojecten van S&L Zorg.

We bieden ook een KUNSTUITLEEN service. “Kunst toegankelijk maken voor iedereen” is het uitgangspunt. Voor 25 euro per jaar sluit je een abonnement af en kun je een kunstwerk lenen dat je zelf uit de collectie van KUNST&ZO uitkiest. We kunnen de kunst ook éénmaal per jaar bij je komen omwisselen. Een abonnement met wisselservice kost 50 euro per jaar.

KUNST&ZO heette vroeger Kunstsjop is eind mei 2017 vanuit de binnenstad van Bergen op Zoom verhuist naar de wijk Meilust en van naam verandert. Wil je meer lezen over de verhuizing. Klik dan hier.

Wat wordt er bij KUNST&ZO gemaakt?

Ben je op zoek naar een origineel relatiegeschenk, een prachtig (thema) schilderij voor je bedrijfspand, een unieke kunstbeleving? KUNST&ZO kan je helpen. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze medewerkers, we geven je graag een rondleiding of nodigen je uit voor een van onze exposities.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
09.30 uur – 15.30 uur

SenL-Zorg-icon-email

Stuur ons een e-mail

Heb je vragen of opmerkingen over KUNST&ZO stuur ons dan een e-mail.

SenL-Zorg-icon-Facebook

Like ons op Facebook

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en activiteiten bij de KUNST&ZO. Like de facebook pagina van S&L Zorg!

SenL-Zorg-icon-download

Algemene Voorwaarden

Hier kan je de algemene voorwaarden van de Kunstuitleen downloaden.

KUNST&ZO • Lambertijnenhof 200 • 4614 CH Bergen op Zoom • T: 088 777 7288

Typ hier uw zoekopdracht

X